Hemmadag

Det blev en hemma dag idag, kände mig inte helt frisk så tyckte att jag skulle stanna hemma idag, det är väl inte så farligt men jag får inte vistas i resturangen om jag inte är 100 % frisk :/ <3 bild uppdatering sen :)

Sorry för dåligt med inlägg:(

ledsen att jag inte har uppdaterat på några dagar, har haft fullt upp med att försöka fixa mitt internet hemma för min laptop. Det har varit massa internet knas för mig, ena dagen funkar det, andra inte.
Men tänkte passa på att skriva lite nu när jag sitter i skolan :)

Kom ju hem från karlskoga i söndags. Var ju sjukt roligt och massa mys där :) 100 % mys från fredag till söndag, tack Cribbe Tack Erik, tack Emma Tack Eve :) tack alla ! :D
Usch för ressan upp som tog 4 timmar galet segt, men haha det var ganska roligt vid vissa tillfällen då det satt en kines framför mig som försökte konstant mata mig med massa knas godis.
-Vill du ha en godis?
-Nej tack det är lugnt för mig.
-Är du säker på att du inte vill ha?
-Haha ja, Jag är ganska säker på det. :)

2 min senare.

-Vill du ha godis nu då?
-haha NEJ haha nej säger jag ju, jag vill inte ha något godis!
-well OK, jag lägger påsen här framför dig om du ångrar dig.
-Men det kommer jag inte att göra. haha...

2 min senare igen.

-Vill du ha nu då?!
-NEEEEJJJJ!!!
(hon som satt brevid mig.)
-Jag tror inte att han vill ha några godisar från dig!

haha och så fortsatte det i 4 timmar drygt :)  Resan hem däremot var ganska lugn och skön, tog bara 2 timmar. På fredag åker jag dit igen och ska bo hos Cribbe/Erik igen.
Tänkte ladda upp en bild från tåget också :)

JUST DET! Igår så träffade jag och en kompis Håkan Hellström! :D Vi satt och snackade i drygt 15 min typ, inte länge men helt sjukt grymt!

Kvällsuppdatering!

Ligger i min säng och kollar på en gammal favoritfilm tillsammans med mina chips och min O´Boy såklart!

Just det! Från och med nästa vecka kommer min blogg handla om lite mer än bara mig så att säga, jag känner att den har blivit lite för ego för att vara en bra blogg, så det kommer handla lite om mode, mat, filmer, musik och ja en gnutta av min vardag också såklart, skulle kännar lite skumt med en blogg om mig som inte handlar om mig så att säga!.
För alla er som har mitt nummer så blir det till att spamma mig i morgon för jag kommer behöva all socialitet som finns! Ska sitta på ett tåg i 3½ timma, skall ju till karlskoga i morgon bitti :) "Stannar tills söndag" & uppdatering kommer såklart ändå!

Tyvärr kommer det inte någon dagenslåt idag och dessvärre ingen bild heller men det kommer dock en dagens film!

Dagens film: Pirates of caribbean . At World's End


KGA på fredag!

Har grälat en hel del hemma med familjen, så min pappa & beslöt oss för att det bäta för mig var att jag ska komma ifrån ett tag, så på fredag åker jag till Karlskoga i värmland, stannar där tills söndag tror jag, beroende på hur det ser ut hemma och så.

Soft dag i skolan idag iaf, bara massa spelandes och grejor! najs!

lång lektion?..

haha har en fet  3½ timmars lektion i hotell, det är gilla knappen på den !
I morgon blir det till att dra till skolan för att spela massa Guitar hero och äta chips, godis & pizza!
Vi ska typ ha en "social" dag i skolan i morgon med klassen så vi ska spela massa spel rätt najs om jag får säga det sj :)

Senare idag kommer tävlingen att sättas igång :)
chao

YÄS! No needles!

JAAAAA!!!! Fick nyss reda på att jag slutar klockan 16:00 vilket gör att jag inte hinner åka och ta mitt leverprov så jag slipper sprutor och nålar idag!:D fast då lär jag få göra det i morgon istället men jag slipper ju att göra det idag!
Riktigt härligt! Då hinner man göra annat roligt idag istället :)
Blir nog till att kolla på någon riktigt fet rulle tror jag ;)

Som lovat så  kommer det ny bild :)


USCH FÖR NÅLAR!

Härligt härligt!
Sitter och har svenska lektion, segt!
Idag blir det till att gå till vårdcentralen för att ta ett leverprov, inte allt kul för mig som hatar nålar :(
Förhoppningsvis så kommer jag att få börja träna igen, har inte fått träna på 5-6 veckor nu så jag hoppas att jag kan få göra det denna veckan.
Senare idag kommer det bild så håll dig uppdaterad på bloggen!!!

CHAÓ

NU ORKAR JAG INTE MER!

Nu orkar jag fan inte hålla på mer att försöka fixa min jävla header, den vill verkligen inte ändras! Jag har ändrat hedaer bilden och när jag kopierar in URL koden i Stilmallen så ändras den inte ! Är det någon som är bra på bloggdesign och kan hjälpa mig med min? ..  <3

KALAS

Ja folket, syrran fyllde ju 18 och kusinen 19 nu, så nu är det släktkalas här hemma och om bara 5 min så kommer alla gäster. Förhoppningsvis kommer det inte att hålla på hela dagen så att jag inte kan hitta på något ikväll men vi får se! :D

Ny bild ofc :)

FREDAG!

Äntligen fredag!
Haha jag har ingenstans att bo inatt.. :(
Min syster fyllde ju 18 så ska hon ha fest ikc och jag får inte vara med så jag har ingenstans att bo inatt.. :(
Men ´men! Ikväll blir det nog till att dra och kolla på "kapten röd" på liseberg :) det kan bli riktigt najs!
Oserriös bild men men :)

JUST DET! Om jag hade kunnat få bo hos någon hade det varit jätte gulligt (a)
Dagens låt: Kapten Röd - Du é La Go




Kvällsuppdatering!

Fredag i morgon, gud va härligt!! Det är synd bara att jag inte har en aning om vad jag skall göra i morgon?..  Så om det är fest eller liknande någon stans slå mig en pling eller dumpa en kommenterar här så kanske jag kan komma ;).

Ligger i soffan och kollar på 3an [dödligt vpapen 4] och 6an [patrioten] bra filmer! :D.

Dagens låt: Prodigy - Firestarter

Ny bild


Resturangdag idag

Åh herre gud vad jag är trött i hela kroppen!
Resturangdag i skolan idag så det var från 07.50 till 16.00 STRAIGT!woaah typ ingen rast heller,galet!
Så nu  blir det till att slappa i soffan och sova en stund kanske ;)
Chao

Glöm inte att anmäla er till tävligen!

Glöm inte att anmäla er till veckans blogg tävlingen!
Skriv bara en kommentar på inlägget här under så är du med. :)
Chaaao

Kollar TV

Ligger här i soffan och myser med ett glas O'boy med datorn i knäet, riktigt soft.
Tänkte att jag skulle ha en liten tävligt här på bloggen snart. Tänkte att den skulle börja på måndag nästa vecka och abslutas på fredag nästa vecka :)
Det är såklart en gammal hederlig rösta på veckans blogg tävling som jag snackar om! Så Börja med att anmäla er redan nu och se om du kommer med bland de 5 tävlande!
Good Luck!


Dagens låt: Saturday Night - Victoria Silvstedt

Ny dator och ny bild!

Riktitgt härligt! Nu sitter jag här på min nya dator vilket är galet skönt! Så jag får väl ta och tacka mimers hus för den! Och som jag lovade för 2 dagar sen att jag skulle göra vilket jag glömde av helt och hållet att göra så laddar jag upp en bild igen :) dock innan jag klippte mig faktiskt men men  det är en bild i vilket fall som helst  ;)

glöm inte att kommentera!


Nya töjningar!

Hej folket! Och grattis till min syster Olivia som fyller 18 idag! *hip hip hurra!*
Well idag var det till att gratta syrran och käka lite gott :) efter att det goda var uppätet så kickade jag till Göteborg och köpte nya uttöjningar fortfarande smått (4mm) men det blir snart bättre :) Sen  träffade jag Aaron och Elin, eftersom att vi alla var rätt sega och slitna efter helgen så drog vi hem till honom och degade.
PS: I morgon blir det nya bilder!
Dagens låt: Dan Balan - Chica bomb

WILL.I.AM

One word, .. WOW.
Det är det jag har att säga om gårdagens tillställning, jag var ju som sagt på Supercross & Freestyle på ullevi igår.
Det är det sjukaste jag sätt i mitt liv! Ska se om jag kan klämma in filmerna som jag spelade in igår, dom finns på FB om ni vill se dom om dom inte kommer hit :).
Idag är lite random så jag tar dagen som den kommer idag tror jag. Jag kanske åker till Göteborg, kanske inte. kanske fest? eller bara umgås och mysa lite :) Who knows?.. Kommentera om ni vill med till gbg om jag ska dit :)
Dagens Låt: Stor - Samma knas varje dag

Sådärja!

Som jag lovade igår så skulle jag lägga upp en bild idag på hur håret blev, och så här blev det!!!  Kommentera gärna vad ni tycker, jag är i vilket fall som helst jätte nöjd :) [för er som undrar hur det är klippt, det är  snaggat på sidorna och i nacken sen har jag sparat allt på toppen, Wax = D:fi blå + grön.]
Nu ska jag rulla vidare, jag skall på Supercross ikväll, tråkigt att det inte blev något LAN men det blev ju supercross ist ;)
Dagens Låt: Brokencyde - Skeet Skeet

I'm Sorry!

Förlåt, men tyvärr så har det inte kommit ut någon bild på mig idag vilket jag lovade igår. Men jag har inte haft någon kabel till min mobil idag så jag har inte kunnat lägga över någon på datorn:( Men det skall nog kunna lösas tills i morgon! :D
Åh idag var det resturangdag i skolan (går på hotell & Resturang) så vi tillbringade hela dagen i köket och jag gjorde 2 olika fiskrätter, så ni kan ju gissa vad mina fingrar luktar som? Dom luktar *****! Riktigt soft. Fast nae.
I morgon blir det till att börja kl halv 10! Sen blir det LAN med några kompisar och fest ska jag nog kunna klämma in på lördag tror jag ;)
Dagens låt: Slagsmålsklubben - Sponsored By Destiny


Nyklippt!

Då var man nyklippt och klar då folket!
Jag är väldigt nöjd faktiskt och tycker att det blev jätte bra, bild kommer upp i morgon så då får ni kommentera och säga vad ni tycker!
[Swedish House Mafia One - Your Name]

klockan 11

Galet s0ft att jag börjar klockan 11 i morgon! helt underbart med andra ord!
Känner att det börjar valkas film nu faktiskt, så ska slå på en fin film att somna till & somnar jag inte till den drar vi på en till! Åh vad jag längtar tills på tisdag! det är nämnligen så att på tisdag så får jag (alla på Mimers hus) en varsin ny dator, min syster fick sin idag & den är faktiskt helt OK!


Ny bild!

Tänkte att det var ett tag sen som ni fick en ny bild på mig :)

Och i morgon blir det till att klippa sig! S.0.F.T


Kommentera!

S0ft skoldag!

Haha, shit sicken onödig dag i skolan idag! Ni vet den där känslan man kan få ibland när man bara inte orkar (vill) gå upp ur sängen på morgonen? Just det, precis den känslan hade jag i morse. Så jag missade min första lektion 07.50 sen var det idrott som jag inte fick vara med på sen var det bara att traska hem ._.' Shit. Jaja annars har det varit en ganska lugn dag idag.
Underbara fredagar har jag fått, 2 lektioner! Galet chill.

Soft med en bild i alla fall, ska försöka uppdatera så ofta jag kan nu och även lägga in lite fler bilder :)

"subscribe - gbgstyyle + GOA PARTY LÅTAR" Spotify listor !




500:- för inget.

HEYO!
Skolan har börjar och allvaret även så! Det går fint i skolan men det är är ju en del att ta hand om så att säga!
ojoj om jag har varit på Shopping humör senaste tiden! har varit på shoppingturer dagligen i 4 dagar! Så det skall vara.
Soft dag idag, började med att vakna tidigt idag (09:30) och käka en behövlig frukost, sen tog det ett tag innan jag hittade på något, har varit väldigt trött sen gårdagen var lite party hos Andreas, jätte trevlig kväll så tack så mkt andreas! Vid 3 tiden åkte jag in till Göteborg och köpte en Iphone sak som var fel, så där rök 500:- åt ****** fast vi gör alla våra misstag.
Det är inte så att någon vill träffas i Göteborg i morgon på en fika eller så? :)
CHEERS!

Från och med du - Oscar Linnros


RÖSTA!!!!

William Generalen Otter Rösta på Patrik och Edin nu!
Tar inte mer än några sekunder att göra, offra några få sekunder för att få två killars drömmar att gå i uppfyllelse, det är värt!http://love.flysas.net/?ui=22



RSS 2.0