längtar!

Snart är det påsk people! :D ♥ Gissa om jag längtar! :D<3

Glader påååsker på er!  Kyss


Hos Märta!

Hej folket! Nu sitter man här hemma hos Märta med Rebecka och snart kommer Ludde! :D saknar min lilla Ludde!
har varit totallt sämst på att uppdatera bloggen nu jag vet, men jag har faktiskt en anledning! Jag har inget internet hemma som jag inte har haft på ett tag, som ni kanske kan se så är typ alla mina bilder på bdb senaste tiden skickade via mms som mitt lilla bevis. I morron blir det till att träffa Jasmin! :D Kul kul kul !
Hoppas att ni får en lika trevlig helg som  mig! Kisses! <3

Skräckis!

Tjaa0 kära läsare! Idag ska jag hem till Sofie ännu en gång! Vi kollade typ 3 skräckisar igår, roligt värre! Det blir väl något liknande idag med antar jag men tror att vi ska till stan en stund också :)
Idag kommer det bilder! :D

Kyss&smek


Dagens låt: [Bloodhound Gang - Foxtrot Uniform Charlie Kilo]

Shoppat igen!

Hejj där! Been a while now ;o

Har precis kommit hem från Sofie Calsson nu :) Var i skolan så kommer Kalle, Hubbe och Lejon och resten av folket till min skola! :O *galet* och sjukt pinsamt, men jag får bara ta och leva vidare antar jag! Jag har iaf varit och shoppat idag med Felix och Sofie. Köpte en kavaj (som jag har på bilden*) + 3 par skor (1 st; låga converse + 1 st; Vence + 1 st; Lack skor! (för de finare tillfällerna) ) Efter shoppingrundan bar det hem till Sofie med massa godis och grejor drog vi till henne och kollade på en skräckis "Wrong Turn" jätte bra film!

That's all 4 today!  Cya tomorrow! Kyss

pluggar :*

Gaash! Som ni förmodligen redan vet så är jag fortfarande sjuk, så jag sitter hemma och pluggar för fullt! Jätte segt men vad har jag för val? Inte så många, ligger kraftigt efter i skolan tack vare att jag har varit borta + lovet dock. So That Suck's! <3

Sitter iaf hemma med musiken på max och lite mackor brevid mig samtidigt som jag pluggar lite SO, galet segt och hade mer än Gääääärna haft lite sällskap men jag vill ju inte smitta någon (hahaha  låter som om jag har typ AIDS eller HIV eller nåt nu, men don't wory im clean as a baby) :) Jaja, nu ska jag allt ta och åter gå till min kära sjukdom och min lite mindre älskade SO.

Cheers! ! ! :D <3

INGEN SKOLA!

Det blev inte så mkt till att dra till skolan idag faktiskt, stannade hemma för att jag kände mig lite sjuk.
Men så är livet!<3 Finns på mobilen men ring om det är något för ja har inga pengar så kan inte svara på sms.

Kyss (L)

3 arbetsuppgifter + matte prov :o

God morgon God morgon!!! Sicken tur att man är vaken redan då! Och lite mer otur att skolan börjar idag igen och att jag har 3 arbetsuppgifter som ska ha varit inlämnade förra veckan som jag inte har gjort + 1 matte prov idag smo ja inte ens vet i vad på matten som vi ska ha prov på! Men Det e som min pappa säger, "du kan vara lugnt, oavsett vad så kommer det skita sig endå." Så jag vet att jag kan Relaxa, ta det lugnt & luta mig tillbaks, för det kommer gå skit till :) <3

ÖNSKA MIG LYCKA TILL ÄNDÅ!!!

Kyss (L)

gbgstyyle

Hemma hos mig me Hubbe!


TÄVLING!

Nu startar jag en tävling! Det blir veckans blogg! <3 Alla som vill vara med kommentera "sign me up" Så kommer jag att dra 4 finalister på fredag! <3

Lycka till! <3

God morgon

God morgon kära läsare! Sovit gott? Får vi iaf hoppas!
Snart kommer Hubbebabe hem till mig, vi ska typ chilla lite och ta lite bilder och fixa bloggarna. Jätte nice!
För er som sms:ar mig som galningar! Jag kan inte svara för mitt comviq har gått ut och jag kan inte göra något förän i eftermiddag! Så lev med det :) (yy'
Bilder kommer under dagen kanske även ett Videoinlägg beroende på mitt humör. 
Kommentera gärna vad ni tkr om den nya designen (är dock inte klar) men hittils iaf! <3

Kyssen (K)

Killar som sminkar sig

Detta är till alla er som trackar ner på mig bara för att jag då och då använder smink (puder) jag använder endast puder och det är oftast bara om jag ska iväg nånstans eller liknande. Jag fattar inte vad problemet med det är? kan någon berätta för mig? Och dessutom för er killar som trackar på mig, det var faktiskt en kille som uppfann det! Han använde det på sig själv för att bli blekare för att det ansågs som "finare" att vara blek vilket i nu tiden några hundra år senare anses att vara fint att vara "brunare" och att ha "fin hy", så vad spelar det er för roll om jag vill vara brun eller inte? Det angår inte er och kommer aldrig heller att göra! Ni får tycka precis vad ni vill om det, men ni behöver inte skriva det och tracka mig för det, jag tar inte åt mig så ni behöver inte göra er själva besväret att tro att jag kommer gå till ett litet hörn och börja gråta, jag kommer fortfarande att använda smink när jag känner för det.
Det är visserligen mycket vanligare att tjejer använder smink "so what" ? Tjejer har inte ensamrätt på smink precis som vi killar inte har ensamrätt till parfym eller strumpor?

Det är mitt val att göra det jag vill med mitt utseénde och mitt liv, lägg er inte i och bestäm över det.

Tack för att ni har läst detta och lagt ner tid på det. kommentera gärna vad ni tycker "om jag har rätt eller fel" så att säga.<3


STOLTABLONDINER.SE

Okeey poeple! Let's Chek It Out! Awsome blogg! kolla in sötnosarnas blogg och skriv lite kommentarer ;)

PUSHA LÄNKEN!

Film (:

Har precis kollat på lite film med Pauo, Linn och Hubbe :) Det blev American Pie "The Book of Love" Mycket se värd!
Nu ska vi typ fortsätta med att pilla på min blogg,  som ni ser har det kommit lite ändringar redan men det är inte klart än, men kommentera gärna redan nu om det ska fortsätta som det håller på eller om jag ska gå tillbaks till mina gamla färger!


AMERICAN PIE "THE BOOK OF LOVE" Trailer

Truddelutt!

Hej där du speciella mäniska! Idag ska jag vara hos Hubbe! Vi ska pilla lite på min blogg och försöka göra den lite finare och även fixa en ny header till honom!

Dagens låt! [I'm shipping up to boston - Dropkick Murphys]

Bara jag som skrattar?


RSS 2.0