Sommaren är fortfarande UNG!

Idag blir det till att bada och sola! Underbart väder här i kga, hoppas att det är lika fint hemma i mitt kära Göteborg!  Just det kan passa på att lägga ut länken till en kanon sommar spotify lista!

Trött och seg är vad jag är efter långa nätter och dagar! Gud va skönt att det är dryga 6 veckor kvar av "sommaren". Passa på att fråga redan nu om ni vill träffas!

Dagens låt [Airplanes]




Fräck i Närbild!

I karlskoga

USCH OCH FY fÖR KEVIN! som inte har gett mig datorn förän nu! Så jag har inte kunnat blogga förän nu. Men nu får jag ta och ta channsen när jag väl har den!

Som ni vet så åkte jag till KGA i onsdags, så jag är här ett tag till,  vi har badat och kollat film och umgåts med lite kompisar :) någon dag i veckan så ska vi iväg på bio, dock så har vi väl inte kommit överens om vilken film men det snackas om Shrek 4 eller kanske är 3:an som är ute ( har inte någon större koll )

Men jag ska sova nu klockan är mycket, good night babes ! <3

KGA i morgon

Tjubiluuue! :D Idag är sista dagen hemma på en vecka ännu än gång! För i morgon åker lilla jag till KGA (karlskoga) en liten stad i värmland, har lite kusiner och lite kompisar som måste hälsas på, siktar mot att åka till sthlm snart också! Rummet är städat och jag är redo för att schteeeka, målet är att lägga in lite bilder i morgon innan jag åker (från Tunisien) för bilderna finns på en annan dator nu  (:

Dagens låt [Alorse On Dance]

Ovanligt seg dag idag

Usch och fy vilken seg dag det har varit idag, absolut inget har hänt :) vaknade, satt vid datorn och sen satt jag vid datorn lite mer och  nu är klockan 01:40 och jag sitter fortfarande vid datorn (y)
Just det, min mobil ligger i pappas bil så att ni vet ni som kanske har skickat sms eller försökt få tag på mig.
Nu valkas det allt lite säng här känns det som!

God natt babe's ;)

Stan snart ;)

Alldelles strax blir  det till att åka till stan och möta Frida  :)  Efter att ha umgåts lite med henne så ska jag och Kode iväg och bada :)

Så ni alla vet så har mitt comviq gått ut så det är därför som jag inte kan ringa/svara på sms :(
MEN DET ORDNAR SIG!

Puss


RSS 2.0