En dag tsm med mina bröder

Tack för en helt UNDERBAR dag till sammans med er bröder!

Älskar er!


Trött

God kväll alla läsare! Nu är jag så galet trött efter en härlig dag tsm med Lillen, Robbin & Natta på Liseberg för att sedan dra hem och chilla i soffan en stund. Jaf*n I morgon är det skola igen då, vad gör man åt saken?..
Men men. Haha för er som undrar men kanske inte bryr er så har jag och min kompis 40 paket nudlar i skåpet så ja om vi blir hungriga så..  Ja ni förstår (Y)

Ja jag är lite egotrippad ikv an.g mitt hår så jag tänkte att ni som alltid frågar mig hur det ser ut bakifrån "för att jag inte har nåra bilder på mig bakifrån eller i profil" så tänkte jag att jag fixar en bild för att fixa det snabba lilla problemet  (Y)

Wax = d:fi (blå)+(grön)+daxwax (röd)+Loreal waxgel+proffs hairspray   " jag vet att det e mkt men det behövs"

Tid? = drygt en timma mer eller mindre.


LISEBERG!

Hej mina kära läsare! Idag är det dags för årets första Lisebergsbesök!

Vaknade här hemma hos Lillen idag för 4-5 veckan i rad! Amen det är la bara för underbart!
Så idag blir det Liseberg för hela slanten! Drar dit med Lillen, Tobbe och kanske någon mer möjligtvis :s kan ju inte bli något annat än bra! Nae men nu ska jag ta och fixa i ordning mig ! Thx people!

Bjuder på denna  ;)

Hanna Bella Frykholm <3


Hemma hos Lillen

Hej bloggen!

Ännu än helg sitter jag hemma hos lillen och tar det lite lugnt, okej det har visserligen inte gått så lugnt till de andra dagarna (Missförstå mig inte).

Vi har iaf varit i stan och tagit det lite lugnt, lite oplanerat var det. Sen skulle vi igentligen på fest men det blev inte heller av, men då blev vi inbjudna på grillkväll! Så vi var fullt laddade och taggade inför grillkvällen & plötsligt fick vi det skitiga svaret att vi inte fick åka dit heller... :( Men det har la varit chill här hemma med antar jag, spelat lite poker och tagit det lugnt.

För er som har missat den delen så har jag nu skaffat mig ny flickvän, Hanna Bella Frykholm (L) 23-04-10 (L) Älskar dig!

Men nu ska jag sova så Sleep tight my dear friends!

Hanna Bella Frykholm <3

[dagens bild Dresscode och hår]


Seg dag idag

jaa, idag var det ju som sagt Nationella återigen! Och det gick ännu sämre än vad jag förväntade mig (Y) Jag känner mig så galet bra!

Jaja, Hansen hängde med mig idag hem och fixa lite pillipill saker :) sen har det bara varit DEGA framför datorn tills nu (23:35)

Natti Natti



NP Matte

Usch och fy för Nationella Proven, hade i alla fall det precis i matte, Och med tanke på att jag inte är direkt någon gud på matte så kan jag tänka mig att det inte kan ha gått åt nåt annat än åt helvete. Jaja man ska la inte klaga, som man bäddar får man ligga som man brukar säga. Jag lyckades iaf på Svenskan och Engelskan så jag är iaf lite nöjd over mig sj (Y).<3

Idag blir det först till att dra hem och fixa lite dator saker sen ska jag hem till Lillen och lämna hans väst och förhoppningsvis dra i mig lite nudlar! :D<333

Kyss

Give me something to do!

Zuup people?! Sitter här hemma och har helt galet värdelöst tråkigt! :o<3
Haha jag sitter och läser lite roliga lappar som lämnas i trappupgångar osv  Klicka länken för att läsa det jag läser när jag har tråkigt! HÄR Ja ungefär så roligt har jag det.

Och i morgon är det tors vilket innebär en dag närmre helgen! Kan det bli bättre folk?!..  Ja det hade ju kunnat vara fredag, men men .

[Dagens kommentar "Carl-Fredrik Thor" - Asså när ni tänker på mig, ja då tänker ni på liten!:o..] Efter ett tag insåg han vad han precis sa och typ dog. (L)

CHEERS

Kyss

God morgon!

Hallå där mina saknade läsare! Nu kör vi igen !

Jag har vartit absolut sämst på att blogga senaste men jag har dock haft mina anledningar. Men jag ger bloggen en stor channs till! 5 Stars! *****

Inatt har jag sovit som en GRIS! Och det var inte enkelt att ta sig upp på fötter kan jag lova. Det fick ju bli lite extra tidigt idag för jag ska iväg på klassresa med min klass till SKF typ "svenska kullager" bla bla bla.. osv

Puss&kram

Dagens låt: [Sidney Samson - Riverside]



lite uppdatering med bild också! :D


Gäääästblogg!

Wille är mannen !!!!





APRIL APRIL HHAHAHAHAHAHA!!

RSS 2.0