ledsen för bilderna ;o

Ledsen för att jag aldrig lade in några bilder från Tunisien igår men jag har inte fått bilderna från min syster än, det var hon som var kameramästaren, så att så fort som hon ger bilderna till mig så kommer dom ut på bloggen! :D

Hemma igen!

Det är som man brukar säga antar jag, Borta bra men hemma bäst! Jag hade en underbar  tid i Afrika, jätte roligt! MEN jag har saknat alla mina kompisar så mkt här hemma i gbg och det är helt underbart att få  komma hem också måste jag säga. Var ju där i en vecka drygt så jag är lite seg nu efter det sjukt varma vädret "runt 38-40 C+" i solen då.
men nu är jag hemma som sagt igen &  i morgon kommer det lite bilder för er som är lite spända för det ;)

Cheers ;)

inte lång tid kvar

Nu är väskorna packade och jag är redo att dra till Afrika, men flyget går inte än på ett litet tag, så jag sitter och tar det lite lugnt.

Just det, nu när jag kommer hem från Afrika så kommer jag att byta nummer, och det kommer endast att ge ut till ett antal personer. Endast dom som är mina nära  vänner eller dom som jag vet att jag har stark kontakt med. Ni som redan vet att ni ska få det skicka ett sms till mig och be om det så skickar jag tillbaks ett sms med numret :)





JAG ÄR IGÅNG IGEN!

Nu är det bloggtajm igen! Ledsen för det extrema uppehållet, men nu är det ju sommarlov och jag har massa tid för bloggen! Så det kommer daglig uppdatering nu.

Och i morron åker jag till Afrika "Tunisien" med 38'o C+ och 95% sol :) Så det kommer bli till att ligga och steka i solen på stranden eller vid poolen vid hotellet där vi ska bo (: Där blir jag den kommande veckan iaf fram till på söndag kväll Så det blir lite extra dyrt för er som fortfarande har planer på att smsa mig (Y)
Bilder därifrån kommer när jag kommer hem, kan inte garrantera uppdatering när jag är där, men har jag tillgång till dator och internet så :)

Puss


jonas gästbloggar ;) <3

tja jag och william är hemma his therses med några från klassen och softilerar .
vi har ju pre´cis slutat skolan så vi ska alla hålla kontakten i sommar har vi lovat .
Planer för i kväll är att ta det lungt och köra singstar :)
william lovar att uppdatera mera sen



remeber : allways keep it real homeboy !

RSS 2.0